personuppgifter och kakor

person-
uppgifter
och kakor

Denna webbplats sfkbt.se använder inga kakor (cookies) och samlar inte in några personuppgifter från dig som läsare.

Om du söker en legitimerad psykoterapeut i KBT eller godkänd handledare i KBT bland föreningens medlemmar, sker en omdirigering till webbplatsen sfkbt-medlem.se för visning av kontaktuppgifter. Vid visningen används inga kakor och inga personuppgifter samlas in.

Medlemmar loggar in på webbplatsen sfkbt-medlem.se, som nås via Min sida i menyn här ovan. På webbplatsen för inloggning finns information om kakor och hur personuppgifter behandlas för inloggade medlemmar.

Ansökan om medlemskap via menyvalet Bli medlem här ovan sker genom omdirigering till sfkbt-medlem.se. På sidan för medlemsansökan finns information om kakor och hur personuppgifter behandlas vid en ansökan.

Även anmälningar till föreningens aktiviteter sker genom omdirigering till sfkbt-medlem.se. På sidan där man anmäler sig finns detaljerad information om kakor och hur de personuppgifter man lämnar i sin anmälan behandlas.

För att sprida kunskap om KBT kan fotografier och inspelade föreläsningar från aktiviteter som föreningen arrangerar eller deltar i komma att publiceras på föreningens hemsida och våra sociala medier. SfKBT kommer att informera om detta i samband med föreningens egna aktiviteter.